2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Dotto vonat a környezettudatosság jegyében az Avalon Parkban

 Egy hét múlva megérkezik Miskolctapolcára az Avalon Park Dotto vonata, ugyanis a festői környezetben megépülő, teljes mértékben környezetbarát beruházás egész területén tiltott az autóforgalom, így ezzel a közlekedési eszközzel kívánják a látogatók szállítását megoldani.

A speciális, turisták számára gyártott közlekedési eszköz az Avalon Parkból elindulva, összesen 10 megállót érintve, mintegy 50-60 perces menetidővel tér vissza újra a parkba, érintve többek között a Hotel Kittit, a Barlangfürdőt, a tapolcai új strandot, a nagyparkolót, a Balajti cukrászdát, valamint a posta megállót és a buszvégállomást is. A parkba való eljutás így gyors és kényelmes, ráadásul az utazás egy felejthetetlen élmény is egyben kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A mozdonyból és három pótkocsiból álló szerelvény – melyen egyszerre 58 fő fér el – a park nyitásától egészen sötétedésig közlekedik majd és a speciális kivitelezésnek köszönhetően az egyik kocsit mozgáskorlátozott személy is igénybe veheti. Az oda-vissza útra érvényes kedvezményes, család-barát jegyet 300 forint/fő áron a vonat sofőrjénél lehet majd megváltani.
Az Avalon Park beruházás első ütemében elkészülő, Európában is egyedülálló 2500 négyzetméteres erdei Maya Játszóparkot és Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályáját 2015. június 14-től veheti birtokba a nagyközönség, valamint az erdei környezetben elhelyezkedő futsal pályát is kipróbálhatja bárki. Az Avalon Parkba látogatók, ha megéheznek a legfinomabb, igazi faszénen sült hamburgert és hot-dogot, valamint Sergio olasz mesterszakács ínycsiklandó finomságait kóstolhatják meg a park Sörkertjében.
Az Avalon Park „Adj nevet a DOTTO vonatnak és éld át elsőként az Avalon Park egyedülálló élményét!” címmel névadó pályázatot hirdet óvodások és alsó tagozatos kisiskolások számára. A Dotto vonatnak legkreatívabb nevet adó óvodás vagy kisiskolás csoportjával vagy éppen osztályával egy egyedülálló élményben vehet részt az Avalon Parkban található Maya Játszóparkban: a nyertesekért a Dotto vonat érkezik az óvodába vagy az iskolába és városnéző úttal egybekötve viszi őket az Avalon Park Maya Játszóparkjába, ahol először próbálhatják ki az izgalmasabbnál izgalmasabb játékokat.
A pályázatokat a szervezők a jatek@avalonpark.hu oldalra várják.
A nevezés határideje: 2015. május 31.
Eredményhirdetés 2015. június 12-én.
További részletek és információk az Avalon Park facebook oldalán: www.facebook.hu/avalonpark .

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek