2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Buszsofőröket toboroz az MVK

Autóbusz-vezetői állásba keres jelentkezőket a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. A cég toborzót is tart november 28-án.

 Olyanokat várnak, akik lehetőleg „D”, de minimum „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznek, érvényes PÁV II. alkalmassági vizsgával, GKI kártyával (amely megszerezhető 1 éves tanulmányi szerződéssel). A cég segít a „D” kategóriás vezetői engedély, illet a GKI-kártya megszerzésében (tanulmányi szerződéssel). Mindezért a munkáltató hosszú távú munkalehetőség kínál egy stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatnál, 1.230 – 1.300 Ft/órás alapbér (bejelentetten) a tanfolyamok sikeres elvégzését követően, bérpótlékokot, juttatásokat, cafetériát. És ami szintén nem elhanyagolható: ingyenes utazás az MVK járatain a munkavállaló, a házastársa, valamint a velük élő iskolás gyermekek részére is.

Személyes tájékozódási és akár jelentkezési lehetőség az MVK és a Miskolci Foglalkoztatási Paktum közös toborzó napjára 2019. november 28-án, csütörtökön 9 órától a Görgey Házba (Görgey Artúr u. 4). Jelentkezés céljával az önéletrajzot a mhhrpalyazat@miskolcholding.hu e-mail címre várják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…