2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Bokrétaünnep az épülő miskolctapolcai strandfürdőnél

Újabb mérföldkőhöz érkezett a miskolctapolcai strandfürdő fejlesztése, ezért hagyományainkat követve 2020. július 23-án, 13:00 órától bokrétaünnepet tartunk a beruházás második ütemében megépülő élményfürdő épületénél.

 A bokrétaünnep a magyar hagyományok szerint az építők és az építtetők közös ünnepe, melyet akkor tartanak, mikor elkészül egy épület tartószerkezete. Ilyenkor az épület legmagasabb pontjára bokrétacsokrot vagy bokrétafát állítanak. Ezt a hagyományt követik a miskolctapolcai élményfürdő építői és építtetői is, az ünnepségre a sajtó képviselőit is szeretettel várjuk.

 

A bokrétaünnepen részt vesz és beszédet mond Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere, Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, valamint Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusszakmai igazgatója.

 

A rendezvény időpontja: 2020.07.23., 13:00

A rendezvény helyszíne: az épülő miskolctapolcai élményfürdő épülete (bejárat az Aradi sétány felől)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum