2021. 11. 29. hétfő

Taksony
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Jakab Péter Facebook-bejegyzése: Köszöntünk a sorainkban, Dávid!

Köszöntünk a sorainkban, Dávid!

A Fidesz-média újabb szenzációra akadt. Ezúttal azon hüledeznek egymást túlharsogva, hogy a Párbeszéd volt Békés megyei elnöke, Csonki Dávid úgy döntött, belép a békéscsabai Jobbikba. Tehát nem egy ledér lányokkal jachton hancúrozó Borkai, nem egy drogszagú Deutsch, nem egy korrupciós ügybe keveredett Boldog, nem egy bűnszervezet irányításával vádolt Simonka, nem egy börtönben csücsülő Mengyi lép be hozzánk. Nem. Nem ilyen keresztény, konzervatív fideszesek jelentkeztek a Jobbikba – esélyük se lenne -, hanem egy tisztességes békési srác, aki történetesen a Párbeszéd megyei elnöke volt. És ez a Fidesz szemében ma nagyobb bűn, mint lopni, drogozni, kurvázni, emberéleteket tönkretenni. Mert ez az, ami a Fidesz-maffiát a létében fenyegeti. Úgy hívják, hogy összefogás. Az magyar emberek összefogása.

Innen is üzenem mindenkinek, aki részt vett ennek a nemzetnek a kifosztásában: ha a tisztességes magyarok összefognak, nektek tisztességteleneknek esélyetek sincs.

Várunk mindenkit magunk mellé, aki hozzánk hasonlóan egy független, élhető és büszke Magyarországért szeretne küzdeni. Hiszem és tudom: együtt sikerülni fog!

Köszöntünk a sorainkban, Dávid!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum