2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Bezárt a Golden Tours utazási iroda Miskolcon

Bezárt a Golden Tours utazási iroda Miskolcon

Bezárt a Golden Tours utazási iroda MiskolconKulcsra zárt ajtókat találhattak a napokban azok az utazni vágyók, akik a miskolci Golden Tours utazási irodát keresték. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal ugyanis jogszabálysértés miatt szeptember 11-én hivatalból jogerősen törölte a Golden Tours Utazási és Szolgáltató Kft.-t az utazási vállalkozók közhitelű hatósági nyilvántartásából. Az utazási vállalkozó ettől a naptól további utakat nem szervezhet és nem bonyolíthat le, áll a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal közleményében.
A Kft. a vagyoni biztosítékát a Generali Providencia Biztosító Zrt.- nél kötötte, tehát az esetlegesen pórul járt utasok kárigényeiket itt jelenthetik be. Mráz Lászlóné az iroda tulajdonosa 19 éve foglalkozik utazásszervezéssel, így indokolta a sajnálatos eseményt: amellett, hogy csökkent az utazási kedv, a jelenlegi gazdasági helyzet miatt, az eurot is drágábban vesszük, az itthoni áfa emelés sem tett jót, és az árak is emelkedtek. Ezek az okok vezettek az iroda bezárásához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…