2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Bezárnak a járvány miatt a kihelyezett ügyfélszolgálatok

Ideiglenesen bezárnak az Avason, Perecesen, Bükkszentlászlón, Szirmán, Martinkertvárosban, a Szentpéteri kapuban és Diósgyőrben a polgármesteri hivatal kihelyezett ügyfélszolgálatai, méghozzá november 9-től, hétfőtől.

 Az intézkedés a városi önkormányzatnak a koronavírus-járvány elleni védekezési intézkedései sorába illeszkedik. Cél az egészségügyi veszélyhelyzet második hullámának erősödése láttán: csökkenteni az ügyfelek, a városlakók épségét fenyegető személyes találkozásokat, tömeges együtt-tartózkodásokat. Ezért az elektronikus ügyintézés módszerei kerülnek előtérbe a következő időszakban.

 

A folyamatos ügyfélszolgálati nyitva tartás ugyanakkor továbbra is megmarad a polgármesteri hivatal központi, a Városház tér 8. szám alatt lévő irodájában, illetve a Petőfi utca 39. szám alatt. A megnövekedett anyakönyvi feladatok zavartalan ellátása érdekében a személyes megjelenést igénylő anyakönyvi ügyekben az ügyfeleket csak előzetes időpontfoglalás alapján tudják fogadni. Időpontot a 06-46/512-700-es telefonszámon lehet foglalni.

 

A Városháza kéri az ügyfeleit: beadványaikat lehetőség szerint postai vagy elektronikus úton juttassák el a polgármesteri hivatalba, a nyitva tartó ügyfélszolgálatokat csak halaszthatatlan és személyes megjelenést igénylő ügyekben keressék fel. Információt, felvilágosítást elsősorban telefonon kérjenek az alábbi elérhetőségeken: 06-46/512-700 vagy 06-46/512-797

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek