2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Beszámolt a főkapitány

Dr. Vereckei Csaba, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. április 25-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2018. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A közgyűlést dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok az Országos Rendőr-főkapitányság Hivatalának vezetője is megtisztelte jelenlétével.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját, majd a beszámolót elfogadta.

A tájékoztatót megelőzően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért” díjat adományozott:

Dr. Fazekas Csaba r. alezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály vezetőjének, és a Szerencsi Rendőrkapitányság állományába tartozó Balák Ervin r. főtörzszászlós, körzeti megbízottnak.

A díjakat ünnepélyes keretek között Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…
UNESCO NEMZETKÖZI JAZZNAP 2024.
A hazai kezdeményezésű Jazznap.hu, az UNESCO Nemzetközi Jazznap megünneplésére rendezett koncertfolyam idén újra számos helyen látogatható! Herbie Ha…