2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Beszámolt a főkapitány

Dr. Vereckei Csaba, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. április 25-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2018. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A közgyűlést dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok az Országos Rendőr-főkapitányság Hivatalának vezetője is megtisztelte jelenlétével.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját, majd a beszámolót elfogadta.

A tájékoztatót megelőzően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért” díjat adományozott:

Dr. Fazekas Csaba r. alezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály vezetőjének, és a Szerencsi Rendőrkapitányság állományába tartozó Balák Ervin r. főtörzszászlós, körzeti megbízottnak.

A díjakat ünnepélyes keretek között Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum