2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Beiratkozás Miskolcon

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2012/2013. tanévben tankötelessé váló tanulók beíratása Miskolc város általános iskoláiban
2012. április 26-án 8-18 óráig,
április 27-én 8-14 óráig lesz.

Tankötelesek azok a gyermekek, akik 6. életévüket 2012. május 31-ig betöltik és az iskolába lépéshez szükséges fejlettséget elérték.

Tankötelessé válhat a szülő kérelmére az a gyermek is, aki a 6. életévét 2012. december 31. napjáig tölti be.

A tankötelezettség kezdetéről az iskola igazgatója dönt, az óvoda véleménye, illetőleg a Miskolci Nevelési, Logopédiai, Pályaválasztási Tanácsadó és Pedagógiai Intézet szakvéleménye alapján. Ugyanezen időben és helyen történhet az első osztályosok hittanbeíratása is. (a plébániákon és a lelkészi hivatalokban, más időpontokban is lehetőséget nyújtanak erre.)

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a beiratkozáshoz vigyék magukkal a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, a lakcímet igazoló hatósági igazolványt, valamint az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító óvodai igazolást, vagy tanácsadói szakvéleményt.

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy a beíratási kötelezettségüknek a fent megjelölt napokon és időben szíveskedjenek eleget tenni.

Polgármesteri Hivatal
Közoktatási és Sport Osztály

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek