2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Az utolsó borítékok is a postán – hamarosan az összes védőmaszk megérkezik a miskolci családokhoz

Az utolsó borítékok is a postán – hamarosan az összes védőmaszk megérkezik a miskolci családokhoz

Néhány napon belül befejeződik annak a több mint 120 ezer védőmaszknak a kézbesítése, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata juttat el a Magyar Postán keresztül valamennyi miskolci családnak. A maszkokat több héten át tartó önkéntes munkában az önkormányzat dolgozói csomagolták be, munkájukat segítették az önkormányzati képviselők is.

 

Összesen 121 532 maszkot csomagoltak be 60 766 borítékba, az utolsó csomagokat a napokban adták át a postának kézbesítésre. Ez azt jelenti, hogy néhány napon belül az önkormányzat által kiküldött valamennyi védőmaszknak meg kell érkeznie a miskolci családokhoz. A Miskolci Önkormányzat a lakosok türelmét kéri, hiszen a postázás időigényes, körzeten belül sem mindenhova egyszerre érkeznek meg a maszkok.

 

Olyan visszajelzések is érkeztek az önkormányzathoz, hogy sajnos vannak olyan helyek a városban, ahol kilopták a maszkokat a postaládákból, éppen ezért a városvezetés arra kér minden miskolcit, hogy aki nem kapta meg a családonként 2 db arcmaszkot, vagy valamilyen minőségi problémát tapasztalt a kiküldött maszkokkal kapcsolatban, az jelezze ezt a maszk@miskolc.hu e-mail címen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…