2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Az utolsó borítékok is a postán – hamarosan az összes védőmaszk megérkezik a miskolci családokhoz

Az utolsó borítékok is a postán – hamarosan az összes védőmaszk megérkezik a miskolci családokhoz

Néhány napon belül befejeződik annak a több mint 120 ezer védőmaszknak a kézbesítése, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata juttat el a Magyar Postán keresztül valamennyi miskolci családnak. A maszkokat több héten át tartó önkéntes munkában az önkormányzat dolgozói csomagolták be, munkájukat segítették az önkormányzati képviselők is.

 

Összesen 121 532 maszkot csomagoltak be 60 766 borítékba, az utolsó csomagokat a napokban adták át a postának kézbesítésre. Ez azt jelenti, hogy néhány napon belül az önkormányzat által kiküldött valamennyi védőmaszknak meg kell érkeznie a miskolci családokhoz. A Miskolci Önkormányzat a lakosok türelmét kéri, hiszen a postázás időigényes, körzeten belül sem mindenhova egyszerre érkeznek meg a maszkok.

 

Olyan visszajelzések is érkeztek az önkormányzathoz, hogy sajnos vannak olyan helyek a városban, ahol kilopták a maszkokat a postaládákból, éppen ezért a városvezetés arra kér minden miskolcit, hogy aki nem kapta meg a családonként 2 db arcmaszkot, vagy valamilyen minőségi problémát tapasztalt a kiküldött maszkokkal kapcsolatban, az jelezze ezt a maszk@miskolc.hu e-mail címen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum