2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az Önkormányzat, a Holding és tagvállalatai is csatlakoznak az Innovációs Platformhoz

Miskolc Megyei Jogú Város, a Miskolc Holding Zrt. és valamennyi tagvállalata – MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt, Miskolci Városgazda Nonprofit Kft,  MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft, MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft, Miskolci Fürdők Kft, MIPRODUKT Kft, MIREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi  Kft,  MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft, Miskolci Felnőttképző Központ Kft – valamint a Mirehu Nonprofit Kft. csatlakozik a Miskolci Egyetem köré szerveződő észak-magyarországi Területi Innovációs Platformhoz.

 

A Területi Innovációs Platformok a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kezdeményezésére az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával az elmúlt hónapokban alakultak meg.

 

A szerveződések lehetővé teszik az innovációs szakmapolitikai irányok közvetlen megismerését, az innovációs szervezetek hálózatosodását, hatékonyabb együttműködését és új innovatív szakmai alapok megteremtését.

 

Miskolc és a csatlakozó szervezetek aktív szerepet kívánnak vállalni a területi innovációs együttműködésben, mivel a város és cégei számára kiemelten fontos a település jövőbeli teljesítménye, az okos város koncepció továbbfejlesztése és a gazdasági versenyképesség megőrzése.

 

A belépési nyilatkozat ünnepélyes keretek között történő aláírására 2020. június 9-én 13:00 órától a Városháza Dísztermében kerül sor.

 

Az ünnepségen beszédet mond: Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere, dr. Torma András, a Miskolci Egyetem rektora és Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója.

 

A rendezvény időpontja: 2020. június 9., 13:00

A rendezvény helyszíne: Miskolc MJV Polgármesteri Hivatala, Díszterem

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…