2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Az Önkormányzat, a Holding és tagvállalatai is csatlakoznak az Innovációs Platformhoz

Miskolc Megyei Jogú Város, a Miskolc Holding Zrt. és valamennyi tagvállalata – MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt, Miskolci Városgazda Nonprofit Kft,  MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft, MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft, Miskolci Fürdők Kft, MIPRODUKT Kft, MIREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi  Kft,  MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft, Miskolci Felnőttképző Központ Kft – valamint a Mirehu Nonprofit Kft. csatlakozik a Miskolci Egyetem köré szerveződő észak-magyarországi Területi Innovációs Platformhoz.

 

A Területi Innovációs Platformok a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kezdeményezésére az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával az elmúlt hónapokban alakultak meg.

 

A szerveződések lehetővé teszik az innovációs szakmapolitikai irányok közvetlen megismerését, az innovációs szervezetek hálózatosodását, hatékonyabb együttműködését és új innovatív szakmai alapok megteremtését.

 

Miskolc és a csatlakozó szervezetek aktív szerepet kívánnak vállalni a területi innovációs együttműködésben, mivel a város és cégei számára kiemelten fontos a település jövőbeli teljesítménye, az okos város koncepció továbbfejlesztése és a gazdasági versenyképesség megőrzése.

 

A belépési nyilatkozat ünnepélyes keretek között történő aláírására 2020. június 9-én 13:00 órától a Városháza Dísztermében kerül sor.

 

Az ünnepségen beszédet mond: Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere, dr. Torma András, a Miskolci Egyetem rektora és Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója.

 

A rendezvény időpontja: 2020. június 9., 13:00

A rendezvény helyszíne: Miskolc MJV Polgármesteri Hivatala, Díszterem

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum