2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az MVK közleménye

Szerda hajnaltól csökkentett járműszámmal szállítjuk utasainkat, egyes útvonalakon megszűnhet a közösségi közlekedés

Kedden éjszaka a Sajó, szerdán éjszaka a Hernád folyó tetőzik Miskolcon és környékén, ami egyrészt azt jelenti, hogy a vízállás az 1974-ben mért értéket el fogja érni, sőt várhatóan meg is fogja haladni, másrészt az áradások következtében fel kell készülni kitelepítésekre. Az MVK Zrt.-t megkereste a katasztrófavédelem, hogy készüljünk fel a környező települések kitelepítésében való részvételre, ennek következtében pedig arra, hogy a miskolci közlekedésből autóbuszokat vonjunk ki.

 

Szerda hajnaltól várhatóan nem  közlekedünk az alábbi vonalakon

Az autóbuszok kivonása azt jelenti, hogy első lépésben a párhuzamosan vagy részben párhuzamosan közlekedő járatokat vonjunk ki a miskolci közlekedésből. Amennyiben szükséges, a következő viszonylatokon meg fogjuk szüntetni a buszközlekedést: 3A-s, 9-es, 12-es, 21A-s, 22-es, 24-es, 33-as, 38-as, 67-es és a 69-es.

 

A többi vonalon ritkábban közlekedünk

A többi viszonylaton ritkábban tudjuk biztosítani a szolgáltatást. Ezért felhívjuk utasaink figyelmét, hogy nagyobb várakozási időre és zsúfoltságra kell számítani. Kérjük ezért, hogy tájékozódjanak indulás előtt arról, hogy céljukhoz el tudnak-e jutni autóbusszal, és ha igen, akkor milyen gyakorisággal közlekednek az autóbuszok. Információ telefonon a Közönségszolgálati Irodában a (46) 504-810-es telefonszámon kérhető. Akinek van internet elérhetősége, kérjük, hogy figyelje a www.mvkzrt.hu weboldalt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…