2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Átadják a brikett szállítmányt a nyerteseknek

Holnap 11 órakor adják át az Erzsébet-utalvány brikettpályázat nyerteseinek az első  brikett szállítmányt. Az Erzsébet-utalvány briketteket a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. juttatja el az ország leghátrányosabb kistérségeiben működő nyertes intézményekhez, Pusztadobos, Vajdácska, Zsadány, Ózd és Vilmány településekre. Az első brikett szállítmány átadására az ózdi Csépányi Általános Iskolában kerül sor.

Helyszín: ózdi Csépányi Általános Iskola

3661 Ózd, Csépányi út 117.

Információk a pályázatról:

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. szeptemberben írta ki fűtéstámogatási pályázatát, amelyre az ország 47 leghátrányosabb kistérségének alap- és középfokú oktatási intézményei jelentkezhettek. Az összesen 70 tonnányi érvénytelenített Erzsébet-utalványból készült brikettet öt intézmény nyerte el a beérkezés sorrendjében, az igényelt mennyiség arányában. A pusztadobosi Általános Iskola és Óvoda 10, a vajdácskai Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda 25, a Zsadányi Református Általános Iskola 12, az ózdi Csépányi Általános Iskola 15, a II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Vilmányból 8 tonna papírhulladékból préselt tüzelőanyag formájában jut támogatáshoz. Az öt általános iskola és óvoda fűtési költségének csökkentéséhez jelentős mértékben nyújt segítséget a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. brikettpályázata.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …