2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Adomány a GyEK-nek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti, Traumatológiai és Égési Osztálya ismét jelentős felajánlást kapott.

File Tamás, vállalkozó évek óta tekintélyes pénzösszeggel támogatja az érintett osztályt. Felajánlását – minden évben – az ellátást segítő eszközökre, műszerekre fordítják.

 A pénteki sajtónyilvános átadáson elhangzott: az adományozó hatodik alkalommal segítette jótékonysági akciójával a miskolci Gyermeksebészeti, Traumatológiai és Égési Osztályt – ezzel az osztály történetében egyedülálló.

Felajánlásaiból egyebek mellett őrző monitor rendszert, a kezelőbe, illetve az ambulanciára vizsgáló ágyakat, égett betegek ellátásánál használt dermatomot, az újszülött sebészetben használt laparoscopos eszközparkot szereztek be.

 Ez évi 3 millió forintos adományát az egészségügyi intézmény újabb 3 millió forinttal egészítette ki, ennek köszönhetően 8 multifunkciós ágyat vásárolt az osztály, amelyeket a steril „szárny” őrzőiben, valamint a baba-mama kórtermekben helyeztek el.

Korábbi kórházi beszerzéssel így már 12 korszerű, a kor követelményeit minden tekintetben kielégítő, megfelelő biztonsági technikával felszerelt ágy áll az osztály rendelkezésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …