2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Abaúji ünnep

Megalakításának 20. évfordulóját ünnepelte pénteken Encsen az Abaúji Területfejlesztési Önkormányzati Szövetség (ATÖSZ). A rendezvényen részt vett, köszöntőt mondott és előadást tartott Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke.


Fotó:Eszmecsere, balról: Béres László, Török Dezső, Szeles András, Demeter Zoltán

A résztvevőket, mint a házigazda település polgármestere, Szeles András üdvözölte. Ezt követően köszöntőt mondott Rakaczki Zoltán, az ATÖSZ elnöke. Béres László, ügyvezető igazgató beszámolót tartott az elmúlt 20 évről. Kitért a kezdetekre, amikor meg kellett teremteni a szervezet működési feltételeit, finanszírozási hátterét. Nagy vonalakban ismertette az elvégzett munka jellegét, eredményeit.

A térség két országgyűlési képviselője, Hörcsik Richárd és Demeter Zoltán is méltatta a szervezet  térségfejlesztés terén végzett munkáját. A rendezvényt köszöntötte Török Dezső,  a megyei közgyűlés elnöke.  Méltatta az ATÖSZ munkáját, az összefogás jelentőségét. A köszöntőt követően a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) megyei pályázatainak a jelenlegi állásáról, a folyamat előrehaladásáról, valamint a 2017-es tervekről tartott tájékoztatót.


Ódor Ferenc,
az encsi járási hivatal vezetője pohárköszöntőt mondott, illetve, mint egykori abaúji képviselő megemlékezett a szervezet alapításáról. Az ATÖSZ elnöke Abaúj fejlesztéséért plakettet adott át hét személynek.

Az ATÖSZ elnöke adta át az Abaúj fejlesztéséért plakettet Török Dezsőnek

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum