2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
A tiszta ivóvizünkért

A tiszta ivóvizünkért

A tiszta ivóvizünkértSzerencs Város Önkormányzata koordinálja azt az uniós projektet,  melynek köszönhetően mintegy nyolcvan településen javul az ivóvíz minősége megyénkben. A négymilliárd forintos pályázati támogatással megvalósuló beruházás sikeres előkészítésének helyzetéről tájékozódott a projekt irányító bizottsága július 3-án a polgármesteri hivatalban megtartott tanácskozásán.

A támogatási szerződés március 17-i megkötését követően tovább folytatódtak az előkészületek, melynek során kiválasztották azokat a szereplőket, akik közreműködnek a végrehajtásban – tájékoztatta a települések megjelent képviselőit Gadóczi Bertalan projektmenedzser. A munkálatok elvégzésére összetett műszaki és jogi előírásokat tartalmazó közbeszerzési kiírás hirdetménye július közepéig elkészül. Erre az időpontra összeállítják az első projekt előrehaladási jelentést is az elvégzett tevékenységekről. Május végén a közreműködő szervezet elfogadta a projekt kommunikációs és PR tervét és  várhatóan jövő héttől aktív www.tisztavizunk.hu honlapon az érintett, vagy érdeklődő települések, médiumok és a lakosság  folyamatosan tájékozódhat a projekt előrehaladásáról.


 
Szerencsi Hírek

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…