2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 400 HUF
1 GBP 480 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » A Tetemvár ellenőrzésénél 10 feljelentés született

A Tetemvár ellenőrzésénél 10 feljelentés született

Részletes és átfogó ellenőrzést hajtottak végre 2012. március 07-én a Tetemvár városrészben és a Petőfi tér 3. szám alatti épületben a Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, a MIK Zrt. és az Egészségügyi és Szociális osztály munkatársai a Polgárőrség közreműködésével. Az ellenőrzésben 16 közterület-felügyelő, a MIK Zrt. részéről 1, az Egészségügyi és Szociális osztály 4, a Polgárőrség részéről pedig 6 fő vett részt.
Az akció keretében a közterület-felügyelet kiemelten a lakcím bejelentési és a tisztán-tartási kötelezettséget, a szemétszállítási szerződéseket, az állattartási szabályok betartását ellenőrizte. A társszervek és társhatóságok közterület-felügyelői támogatással több tucat esetben saját hatáskörben intézkedtek.
A közterület-felügyelet munkatársai a lakókörnyezetben összesen 77 lakást vontak ellenőrzés alá, 85 személy ellenőrzésekor nem állapítottak meg hiányosságot, szabálysértést.
Egyéb esetekben az alábbiakban felsorolt megállapítások születtek:
Lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt feljelentés:        6 db
Szemétszállítási szerződés hiánya miatt feljelentés:    4 db

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp