2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata


Miskolcon is segít a pályázóknak

November 15-én Miskolcon is elérhető a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget. A rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról, az operatív programok sajátosságairól és a Széchenyi Programiroda jövőbeli szerepéről tájékozódhatnak. A fórumon megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek.

A Széchenyi Programiroda november 15-i miskolci fórumán a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról tájékozódhatnak a résztvevők. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket.

A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket.  A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek