2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A rossz közbiztonság miatt demonstráltak Ormosbányán

A közbiztonság romlása, a bűncselekmények megállítása miatt demonstráltak mintegy kétszázan a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ormosbányán szombaton, a megmozdulást az önkormányzat is támogatta.
Sike Ferencné
(független) polgármester az MTI-nek elmondta: nyolc éve folytatja a testülettől támogatva “néha reménytelennek tűnő harcát”, célja, hogy végre nyugalom, biztonság, tisztaság legyen a településen, hogy ne a bűncselekmények, garázdaság miatt szerepeljen a község a médiában.

Szerinte bár sokat fejlődött a település, sok pályázatot nyertek, “de sajnos az emberek egy része ezt semmibe veszi, tör-zúz, rombol, rabol, betör, megver időseket, a gyerekek visszafeleselnek az iskolákban, és még az óvodákban, soknak uzsoráznak, kábítószert, vagy hasonló hatású anyagot árulnak gyermekeknek is, nincs meg az egymás iránti tisztelet”.

Mindezt “a felsőbb szervek, a rendőrség, a Belügyminisztérium másképp látják, szerintük maximális nálunk is a közbiztonság, nem rosszabb, mint más településen, csak mi nagyítjuk fel, túlozzuk el a helyzetet” – jelentette ki a polgármester.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek