2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Csetepaté Fájon, hárman őrizetben

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. február 28-án történt rendőrségi eseményeiből. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság három férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Fájon, a Bolt utcában 2014. február 28-án 15 óra 52 perckor három helyi férfi előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves D. Tibort, a 18 éves M. Lászlót és a 20 éves M. Norbertet.A megye rendőri szervei 2014. február 28-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három férfivel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel szemben tiltott prostitúció, az Encsi Rendőrkapitányság egy férfivel szemben pedig az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai három elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek