2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A rendőrség is figyel az idősekre

A Mezőkövesdi Idősügyi Tanács az elmúlt hetekben rendezte meg fórumát, melyen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság képviseletében dr. Ongai Péter r. alezredes bűnügyi osztályvezető kapitányságvezető-helyettes vett részt.
A fórum elsődleges célja, hogy a Mezőkövesden élő szépkorúak időről időre pontos képet kapjanak az őket érintő aktualitásokról, nyíltan beszélhessenek gondjaikról, javaslataikkal segíthessék a felmerülő problémák elhárítását.

A rendezvényt Dr. Szilágyi János elnök nyitotta meg, majd Mezőkövesd város polgármestere, dr. Fekete Zoltán köszöntötte a megjelenteket és vázolta az önkormányzat ez évi tevékenységét, kiemelve az időskorúak védelmét.

Ezt követően ismertette dr. Ongai Péter r. alezredes a város közbiztonsági-bűnügyi helyzetét, az első negyedévi statisztikai adatok tükrében. A számokból kitűnik, hogy az elmúlt év adataihoz képest az idén sokkal kedvezőbben alakult a helyzet. A rendőrkapitányságon üzemeltetett térfigyelő kamera-rendszernek köszönhetően egyre több bűncselekmény elkövetőjét sikerül beazonosítani, illetve előállítani.

A program zárásaként Dr. Sípos Béla osztályvezető főorvos a leginkább veszélyeztető cukorbetegségről hallhattak előadást a jelenlévők. A fórum ideje alatt az ÁNTSZ támogatásával vérnyomás és vércukorszint mérésére is sor került.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z.  MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek