2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Hi-Fi Kupa Szikszón

Görög katolikus hittanos fiatalok kupájának adott otthont november 12-én szombaton a Szikszó, a helyi görög katolikus egyházközösség szervezésében. Az úgynevezett HI-FI kupán több sportágban mérhették össze erejüket a fiatalok.
Moldván Tibor szikszói görög katolikus parókus arról beszélt, több mint 100 középiskolás fiatal érkezett a városba szombaton Borsod- Abaúj- Zemplén megyéből Sátoraljaújhelytől Abodon át Sajópálfaláig. A 14 csapat kosárlabdában, fociban, sorversenyekben mérte össze az erejét.
Végül a vándorkupát Sajópálfala ifjúsági hittanos csapata vihette haza, megelőzve a Miskolc-Avasi, és a Miskolci Fráter Gimnázium csapatát. A nap zárása egy különleges foci mérkőzés volt. A Borsod- Abaúj- Zemplén megyei görög katolikus papi válogatott állt ki a szikszói görög katolikus apukák csapata ellen. Végül egy nagyon jó hangulatú mérkőzésen az atyák csapata 8-1-re legyőzte az apukákat.
Moldván Tibor bízik benne,  hogy ezzel a rendezvénnyel  egy olyan hagyományos sportversenyt indítottak el, amely minden esztendőben örömet ad majd a sportolni és versengeni vágyó fiataloknak és időseknek egyaránt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…