2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A rendőrök őrizetbe vették a kifosztás egyik elkövetőjét

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves monoki fiatalemberrel, továbbá társával, egy 14 éves ormosbányai fiúval szemben. A gyanúsítottak 2019. augusztus 17-én 8 óra 30 perckor, Miskolcon, a Thököly Imre utcában egy férfival beszélgetést kezdeményeztek, és cigarettát, valamint pénz kértek tőle. Miután nem kaptak semmit kikapták az áldozat kezéből a táskáját, és elszaladtak a helyszínről. Az elkövetők készpénzt, mobiltelefont, valamint személyes iratokat zsákmányoltak. A nyomozók azonosították, és elfogták a fiúkat, majd gyanúsítottként hallgattak ki őket.

A rendőrök a monoki elkövetőt Miskolcon, a Rácz Ádám utcában 2019. augusztus 18-án délutáni órákban történt rablás, és súlyos testi sértés bűntett elkövetésével is meggyanúsították, majd őrizetbe is vették. A 16 éves támadónak a bíróság elrendelte letartóztatását.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…