2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

A miskolci Fidesz szerint a szocialisták városuk rossz hírét keltik

A Fidesz miskolci szervezete szerint a szocialisták akkor beszélnek a város “fekete évéről”, amikor a szigorú és szakszerű helyi gazdaságpolitikának és a kormányzati segítségnek köszönhetően reális esély van Miskolc költségvetési egyensúlyának helyreállítására. Seresné Horváth Zsuzsanna fideszes önkormányzati képviselő kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben reagált a Gúr Nándor és Simon Gábor szocialista politikusok által elmondottakra, miszerint Miskolc fekete éve volt a tavalyi, a várost pedig a fideszes vezetés nem hogy fejleszteni, de még működtetni sem tudja.

A fideszes képviselő azonban úgy látja: a szocialisták a rémhírterjesztésből akarnak politikai tőkét kovácsolni, ennek érdekében még arra is képesek, hogy a saját városuk rossz hírét keltsék. Akkor beszélnek fekete évről, amikor a város éppen kitört a korábbi, szocialista vezetés “bűnösen és felelőtlenül kialakított adósságspiráljából” – tette hozzá.

“Mára igen nehéz körülmények között, de sikerült mintegy ezer fővel növelni a foglalkoztatottak számát Miskolcon” – közölte Seresné Horváth Zsuzsanna, utalva arra is, hogy új drótgyár kezdte meg működését a városban, a 112-es segélyhívó egyik diszpécserközpontja is Miskolcra kerül, emellett a Bosch is bővíti gyártási kapacitását a városban.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …