2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott

A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott

A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott Az ME Június 27-én tartotta a már hagyományosnak mondható tanévzáró kerti ünnepségét. amellyel búcsúztatták az idei tanévet. A rektor, a dékánok pezsgővel fogadták a meghívottakat, majd az ünnepség keretében harmadik alkalommal adták át a „Miskolci Egyetem Kiemelt Támogatója” elismerés átadására.

Dr. Patkó Gyula rektor értékelte az évet, s arról is szólt, hogy milyen sokat jelent az egyetem életében az, hogy ilyen módon is segítik a cégek az oktatást, s kifejtette, hogy azt kívánja az egyetem szenátusa, s a karok is, hogy tovább erősödjenek azok a szálak, amelyek a gazdasági élet szereplőit és az Egyetem vezetőit, egész kollektíváját összekötik.

A Műszaki Földtudományi Kar javaslatára elismerésben részesült a Földgázszállító ZRt., az Omya Hungaria Kft. A Műszaki Anyagtudományi Kar javaslatára az Alcoa-Köfém Kft., a Prec-Cast Öntödei Kft. részesült elismerésben. A Gépészmérnöki és Informatikai Kar javaslatára az IBM Data Storage Systems Információtechnológiai Kft., és a GE Hungary ZRt., az Állam- és Jogtudományi Kar javaslatára pedig a Borsodi Sörgyár ZRt., és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Igazságügyi Hivatal részesült elismerésben.

A Gazdaságtudományi Kar javaslatára elismerésben részesül a Magyar Rádió Észak-magyarországi Regionális Stúdiója az Egészségügyi Kar javaslatára pedig a 77 Elektronika Műszeripari Kft. És végül a  Bartók Béla Zeneművészeti Intézet javaslatára a Miskolci Szimfonikus Zenekar, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

 
 Fotó: Orosz László

 

A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott

A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott A Miskolci Egyetem tanévzáró kerti ünnepséggel búcsúzott

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…