2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A köztisztviselőket köszöntötték Kazincbarcikán

Hagyományosan együtt ünnepelték a köztisztviselői napot a helyi Polgármesteri Hivatal munkatársai Kazincbarcikán.

Egy szép tradíció folytatásaként az egyik helyi hotel különtermében köszöntötték a városi önkormányzatnál dolgozó köztisztviselőket.

 

Az ünnepségen Szitka Péter polgármester mondott köszöntőt.

„ Egy ilyen napon két fontos dologról kellene beszélnem. Egyrészt arról, hogy mit jelent majd a köztisztviselői lét a következő egy évben, mire számíthatnak Önök, munkatársaim? Ám bajban vagyok, mert a hírek szerint a közigazgatás komoly változás előtt áll, a jövő tervei, elvárásai még nem forrtak ki. Ha viszont ez a folyamat végbe megy, akkor látjuk majd, hogy helyi szinten hogyan kell a rendszert hozzá igazítani. Bízom benne, hogy ez nem jelenti majd azt, hogy utoljára találkozunk köztisztviselői napon ilyen körben… Mondanivalóm másik fontos fonala arról szól, hogy elismerésemet és köszönetemet tolmácsolom Önöknek azért a munkáért, amit a mindennapokban végeznek. A folyamatosan felmerülő kihívások kezelése és megoldása gyakran embert próbáló, egyfajta hozzáállást és toleranciát követel meg az Önök részéről, amiért a magam és két alpolgármester kollégám nevében is köszönetünket tolmácsolom valamennyi munkatársunknak…”

A köszöntőt követően Szitka Péter hat Polgármesteri Elismerő Oklevelet nyújtott át a kiemelkedő munkát végzett köztisztviselőknek, 2011-ben Demjén Lászlóné, Harencsár Attiláné, Molnár Rita, Nagy György Tiborné, Rőthi Zsuzsanna és Ujfalusi Lászlóné kaptak kitüntetést.

A szakmai kuratórium döntése alapján a legmagasabb rangú elismerést, a Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által adományozott „Kazincbarcika Város Közszolgálatáért” kitüntető díjat Hollóné Váradi Éva, a Közgazdasági Osztály költségvetési főelőadója kapta.

Hollóné Váradi Éva 1986-tól – vagyis éppen 25 éve – dolgozik a kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban, ahol a költségvetési osztály elismert munkatársa.

Jelenlegi feladatköréhez tartozik – egyebek mellett – a költségvetési koncepció tartalmi elemeinek kidolgozása, a költségvetés elemeinek megalapozása, alátámasztása, javaslattétel a tervezési irányelvekre, a beküldött információs anyagok ellenőrzése, egyeztetése. Munkáját nagy szakmai hozzáértéssel, pontosan, precízen és megbízhatóan végzi, ezért esett rá a szakmai kuratórium választása. Az elismerést részére Szitka Péter polgármester nyújtotta át.

A kitüntetéseket követően egy meglepetés-koncert következett, melyen Sipos F. Tamás szórakoztatta a köztisztviselőket. Az énekes pillanatok alatt fergeteges hangulatot varázsolt, rendkívül egyedi és eredeti stílusa, vidámsága és humora hamar mosolyt csalt az arcokra. Aztán már csak önfeledt pillanatok jöttek: sok taps, éneklés és kacagás, majd a végén finom ebéd és kötetlen beszélgetés – ez a barcikai köztisztviselői nap krónikája, csak így egyszerűen, “dióhéjba”.

 

A Köztisztviselői Nap kitüntetettjei

Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesültek:

 

  1. Demjén Lászlóné, az Ügyfélszolgálati Osztály vezető főtanácsosa
  2. Harencsár Attiláné, a Szociális és Gyermekvédelmi Osztály szociálpolitikai ügyintézője
  3. Molnár Rita, a Közgazdasági Osztály költségvetési ügyintézője
  4. Nagy György Tiborné, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Osztály ügyintézője
  5. Rőthi Zsuzsanna, a Gyámhivatal hivatalvezetője
  6. Ujfalusi Lászlóné, a Szervezési és Jogi Osztály munkavállalója

 

„Kazincbarcika Város Közszolgálatáért” kitüntető díjban részesült:

Hollóné Váradi Éva, a Közgazdasági Osztály költségvetési főelőadója

 

Az elismeréseket Szitka Péter polgármester adta át.

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…