2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

100 Folk Celsius (Nem)Csak felnőtteknek!

Kazincbarcika –Még két nap van hátra a Borsodi Művészeti Fesztiválból, pénteken négy, szombaton pedig két program várja majd a nagyérdeműt.

Ahogy várható volt: a Csík zenekar fantasztikus sikerével zárult a csütörtök este Kazincbarcikán, majd pénteken Berentén, Dubicsányban, Radostyánban és Kazincbarcikán folytatódik tovább a fesztivál.
Este 6 órakor két helyszínen két program veszi kezdetét: Berentén, a művelődési ház melletti téren a Folk Error együttes koncertje lesz. A népzenei alapokra építő és azokat könnyűzenei érzésekkel vegyítő zenekar újszerű előadását díjtalanul tekintheti meg a közönség. A koncertre Kazincbarcikáról 17.30-kor BMF-es különbusz indul.
Dubicsányban a „kis-fesztiválban”, vagyis a Fignár Fesztivál Udvarban a Vodku zenekar Cseh Tamás estje lesz, ami szintén sikerre van ítélve…
A radostyáni Malom Klub udvarán péntek este 7 órától a 100 Folk Celsius koncertje népesíti majd be, az amúgy csendes Pitypalaty-völgyi kis falut. A közönség egy klasszikus country-estre számíthat, melyen a leghíresebb „tábortűz-dalok” is felcsendülnek majd. Az est előzenekara a Room 66 lesz, majd a nagy koncert után 23 órától rockbuli várja a szórakozni vágyókat egészen hajnalig.
A nap záróeseménye a fesztivál-központban, Kazincbarcikán lesz, az Egressy színháztermében az After Crying együttes koncertje 20.30-kor kezdődik. A díjtalanul megtekinthető fesztivál-program ötödik alkalommal tér vissza a városba, ami a formáció sikerét és időtállóságát mutatja.
Fontos információ, hogy a szombati gyerekprogramra még korlátozott számban vannak jegyek; az esti zárásra pedig, a Lázbérci-Víztározó gátjánál megrendezendő Napoleon Boulevard koncertre a hely szinte korlátlan befogadóképességgel rendelkezik.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek