2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

60 kutyus és 11 cica keres gazdát a héten

Hatvanharmadik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) 2017. augusztus 26.-én, szombaton, 10 és 14 óra között nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állataink egyikét. Jelenleg 60 kutya és 11 cica részére keresünk hűséges gazdit.

A szokásos szombati nyílt napon is sétára indulhatnak állatainkkal látogatóink, és ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölyköket mikrochippel és legtöbb esetben parvo elleni védőoltással – a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak minden egyes sétanapon. Az elmúlt két hétben 22 kutyánk és 5 cicánk került gazdához vagy más befogadó szervekhez.

Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket az állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutya szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, tárgyi eszközöket – és a segítő közreműködést.
Külön köszönet a Kistokaji Önkormányzatnak  a közel 100 kg fagyasztott hús és zöldség adományt állataink etetésére.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

Görcsösné  Szegedy Eszter
Miskolci Állategészségügyi Telep
telepvezető
06-70/333-6625

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek