2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

44. nyílt nap – örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

Ezen a napon is elkél a segítség: hűséges gazdákat keresünk az Állategészségügyi Telepen lévő állatoknak

44. alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.), 2016. december 3-án, szombaton 10 és 14 óra között. Ismét várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát és örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét.

 

Amennyiben a nálunk töltött idő alatt egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Jelenleg 67 elhelyezett ebünknek, valamint 1 macskánknak keresünk, az elmúlt két hétben 16 kutyánknak és 6 macskánknak találtunk otthont.

Várunk minden jó szándékú megkeresést és partnere leszünk minden felajánlott együttműködésnek, amelynek eredményeként ismét örökbefogadásnak örülhetünk.

 

Tegyük együtt sikeressé a most szombati nyílt napot is! Az előző nyílt napon 77 látogatót üdvözöltünk. Reméljük látogatói létszámunk most szombaton is eléri, vagy akár meghaladja a két héttel ezelőttit. Egyre több, eddig ismeretlen új állatbarát érdeklődik programunk, tevékenységünk iránt. Bízunk abban, őket is rendszeresen köszönthetjük programunkon. Örömünkre szolgál, hogy nyílt napunk első segítői továbbra is megtisztelnek jelenlétükkel.

 

Ezen a nyílt napon, és hétköznap munkaidőben is fogadunk adományokat, a tél beköszöntével az ólak, kennelek melegítésére főleg szalmabálát, ruhaneműt; ezen kívül várunk a sétáltatáshoz nyakörvet, pórázt, de kutya-, macskaeledelt és kutyakozmetikai szereket is.

 

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

 

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

 

A gazdira váró állatainkat fotóval együtt megtekintheti honlapunkon.

 

Keresse fel Facebook oldalunkat is!

 

Sallai Anna Mária

Miskolci Állategészségügyi Telep

Telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek