2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

A DK aláírásgyűjtésbe kezd a felújítás azonnali megkezdése érdekében

Tarlós István és a Fidesz 6 éve nem tesznek semmit a 3-as metró utasaiért, a felújítás egyre bizonytalanabb. Tegnap újabb vészhelyzet miatt kellett leállítani a metrót a Corvin-negyednél. Ez a sokadik intő jel, a sokadik alkalom, hogy füstölt a metró és a tűzoltókra volt szükség. Tarlós István talán nem emlékszik az általános iskolai tanulmányaira, ezért emlékeztetjük: ami füstöl, az ég.
A budapestiek félnek a metrón, amelyet a Fidesz és a Fidesz főpolgármestere közötti marakodás miatt nem kezdtek el még felújítani. Kész csoda, hogy nem történt még tömegkatasztrófa és ezt tudják a budapestiek is. A DK az utasok felkészítését célzó szórólapozásnál és az aláírásgyűjtésnél jelenleg nem tud többet tenni, Tarlós István és a Fidesz kezében van félmillió budapesti élete.

A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtést indít a 3-as metró azonnali felújításáért. Tarlós István nem lehet tovább vak és süket, látnia kell, hogy naponta félmillió budapesti embert utaztat veszélyben és félelemben. A DK szerint ideje, hogy Tarlós István kiszálljon a szolgálati autójából és felszálljon a 3-as metróra. Utazzon füstben és félelemben, tudja meg, hogy milyen a budapestiek mindennapi élete. A DK szerint nem szabad megvárni, hogy Tarlós és Lázár komédiájából tragédia legyen, ezért a budapestieket aláírásával fog nyomást helyezni a Fidesz felelőtlen városvezetésére!

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum