2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

1001 órát „szolgáltak” a diákok a strandon

Ünnepélyesen zárult az ózdi „Diákok a biztonságért” program.

Mint ismeretes a  „Diákok a biztonságért” projektet az ózdi strandfürdő biztonságának szavatolása érdekében, főként a lopások megelőzésére hívta életre majd egy évtizede az Ózdi Rendőrkapitányság, az Ózd Vízmű Kft. és az Ózdi Polgármesteri Hivatal.

Idén június 27-e és augusztus 25-e között összességében 33 fő putnoki és ózdi középiskolás látott el párban „szolgálatot” az ózdi strandon. A járőrözés célja a korábbi évekhez hasonlóan a strandolók zavartalan pihenése és a vagyonbiztonság megőrzése volt, melynek keretében több alkalommal figyelmeztették az állampolgárokat őrizetlenül hagyott csomagjaikra, illetve gépjárművükben felejtett táskáikra.

A program zárására ünnepélyes keretek között 2014. augusztus 25-én került sor, ahol a legtöbb óraszámot szolgáló nyolc ifjú munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesült. A rendezvényen részt vett többek között dr. Varga László r. alezredes, Ózd rendőrkapitánya, Fürjes Pál, a település polgármestere és Bíró Ferenc az Ózdi Vízmű Kft. ügyvezető igazgatója.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek