2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A rendőrök kiszűrték a forgalomból, mert mások biztonságát is veszélyeztette

A rendőrök kiszűrték a forgalomból, mert mások biztonságát is veszélyeztette

A közlekedési jelzőlámpa jelzéseinek figyelmen kívül hagyása a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet. A miskolci rendőrök folyamatosan pásztázzák a várost a közlekedés biztonsága érdekében.

A tragédiák megelőzésének érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei rendszeresen célzott ellenőrzéseket tartanak. A rendőrök 2022. március 21-től 30-áig összesen 24 esetben intézkedtek Miskolcon, olyan sofőrökkel szemben, akik a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtottak tovább.

Egy sofőr például legutóbb a Pesti úton hagyta figyelmen kívül a tilos jelzést. A Miskolci Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője éppen egy baleset helyszínről tartott a másikra, amikor a sofőr mások biztonságát veszélyeztetve megszegte a szabályokat.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a legtöbbet a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát mutatva vesznek részt a közlekedésben.

A rendőrök a szabályszegő autósokat megállították, és valamennyi gépjárművezetővel szemben 50.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.
jel

 

Közös érdekünk, a közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében, hogy a szabályokat mindenki betartsa. A közlekedők megyénk útjain továbbra is számíthatnak ellenőrzésekre.

 

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek