2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták azt a fiút, aki késsel ment bevásárolni

A rendőrök elfogták azt a fiút, aki késsel ment bevásárolni

Három órán belül azonosították azt a mezőcsáti fiatalembert, akit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. november 4-én 18 óra 12 perc után, hogy egy mezőcsáti élelmiszerboltban egy vevő édességeket, szeszesitalokat tett a kosarába, majd fizetés nélkül távozott, és mindeközben késsel fenyegette meg a pénztárost.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező munkatársai, a helyi körzeti megbízottak a beszerzett adatok, és információk alapján hamarost beazonosították a lehetséges elkövetőt és feltérképezték mozgásának valószínűsíthető irányát is. A rendőrök munkáját a Douglas nevű nyomozókutya is segítette.

A rendőrök útközben, azaz a földön egy füves árokban megtalálták az elkövetéskor használt kést, illetve azt a sapkát is, amit a fenyegetőző fiú viselt. A felfejtett szálak végül egy mezőcsáti ingatlanhoz vezettek, aminek udvarán ott volt a boltból elhozott kosár is.

A rendőrök végül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves kesznyéteni fiatalkorú fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…