2023. 03. 24. péntek

Gábor, Karina
1 EUR 385 HUF
1 GBP 435 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták azt a fiút, aki késsel ment bevásárolni

A rendőrök elfogták azt a fiút, aki késsel ment bevásárolni

Három órán belül azonosították azt a mezőcsáti fiatalembert, akit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. november 4-én 18 óra 12 perc után, hogy egy mezőcsáti élelmiszerboltban egy vevő édességeket, szeszesitalokat tett a kosarába, majd fizetés nélkül távozott, és mindeközben késsel fenyegette meg a pénztárost.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező munkatársai, a helyi körzeti megbízottak a beszerzett adatok, és információk alapján hamarost beazonosították a lehetséges elkövetőt és feltérképezték mozgásának valószínűsíthető irányát is. A rendőrök munkáját a Douglas nevű nyomozókutya is segítette.

A rendőrök útközben, azaz a földön egy füves árokban megtalálták az elkövetéskor használt kést, illetve azt a sapkát is, amit a fenyegetőző fiú viselt. A felfejtett szálak végül egy mezőcsáti ingatlanhoz vezettek, aminek udvarán ott volt a boltból elhozott kosár is.

A rendőrök végül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves kesznyéteni fiatalkorú fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek