2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Miért állt meg a kátyúzás a választókörzetemben?

A Városgazda kft nem végezte el az előzetesen betervezett utcák kátyúzását, annak ellenére, hogy augusztusra ütemezte a munkálatok elvégzését – erről tájékoztatta a sajtó munkatársait Pakusza Zoltán, a miskolci 17-es választókerület önkormányzati képviselője.
Pakusza felhívta az illetékesek figyelmét arra, hogy még áprilisban jelezte a hivatal felé, mely utcákat szükséges kátyúzni, több helyen házszám megjelöléssel. Az egyeztetett időpontra azonban csak a fő közlekedési útvonal készült el, pedig vannak olyan utcák  – például a Bányamécs, vagy a Tátra utca egy része – amelyek már nagyon rossz állapotban vannak. Ezen túl egyéb utcák is javításra szorulnának.

„Szeretném, ha a városvezetés tájékoztatna arról, hogy miért hagyták félbe a munkát? Fogják-e folytatni, és ha igen mikor?”- tette fel kérdéseit a jobbikos képviselő.

Választókörzetem lakói joggal várhatják el, hogy lassan több mint fél évvel a tél elmúltát követően kijavított úton közlekedhessenek – fogalmazta meg a helyi lakosok elvárását Pakusza, s egyben reményét fejezte ki arra nézve, hogy a kivitelezés mielőbb folytatódni fog.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…