2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 377 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Miskolci Beszállítói Program segíti a város vállalkozóit

Miskolci Beszállítói Program segíti a város vállalkozóit

Regisztrálására biztat a Miskolc Holding

 Miskolc fejlődésében és működésében jelentős szerepe van a vállalkozóknak, cégeknek. Veres Pál, Miskolc polgármestere Nagy-Miskolc Programjában az egyik legfontosabb elemként fogalmazta meg egy olyan átlátható és mindenki számára elérhető rendszer létrehozását, melynek célja, hogy a vállalkozások részt vehessenek a várost érintő munkálatokban, az egyenlőség szabályainak szem előtt tartásával. A tavaly decemberben elindult Miskolci Beszállítói Programban a gazdaság szereplői egy online felületen ingyenesen regisztrálhatnak, ezt követően pedig lehetőséget kapnak arra, hogy tevékenységi körükhöz kapcsolódó beszerzés esetén a Miskolc Holding cégcsoport valamennyi tagvállalatától ajánlattétellel keressék meg őket.

 

Az éves beszerzési igény megközelíti a nyolcezret, a weboldal létrehozásának célja pedig az volt, hogy ez a kör tovább bővülhessen. A Holding meglévő 3500 partnere, e-mailben kapott tájékoztatást a programhoz való csatlakozásról. Az online felület indulása óta, közel 100 új cég vagy vállalkozás kapcsolódott a Miskolci Beszállítói Programhoz, melynek közel nyolcvan százaléka, miskolci vagy Miskolc környéki vállalkozás.

 

A www.miskolcibeszallitok.hu internetes oldalon továbbra is folyamatos az ingyenes regisztráció lehetősége a vállalkozók, cégek, vállalatok részére.

.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek