2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő hatodik középdöntő

Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő hatodik középdöntő

2013. április 15-én, hétfőn Miskolcon, a Nemzetközi Kereskedelmi Központban lesz a  Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő hatodik középdöntőjére. A verseny délelőtt 9.30 órától délután 16.30 óráig tart, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye diákjai mérik össze tudásukat.

A verseny szervező bank elkötelezetten hisz benne, hogy a fiatal korban elkezdett pénzügyi oktatással tehet a legtöbbet azért, hogy a mostani diákok felnőttként tudatosabban kezeljék majd pénzügyeiket és okos döntéseket hozzanak. Éppen ezért immár harmadik alkalommal rendezi meg a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! általános iskolai pénzügyi vetélkedőt, melyen idén országszerte már közel 3000 kisdiák méri össze pénzügyi ismereteit játékos, korosztályuknak megfelelő nehézségű feladatokkal. A mostani regionális középdöntő korosztályonkénti győztesei a májusi budapesti döntőn találkoznak majd, hogy eldöntsék kik lesznek 2013 legjobb diákpénzügyesei.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum