2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Üzemlátogatás a szikszói Hell-ben


Április 18-án, szerdán a Hell Energy Magyarország Kft. Magyarország piacvezető energiaital-gyártójának szikszói üzemébe látogatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mengyi Roland, hogy személyesen is újra egyeztethessen az eddig 4,5 milliárd forint összértékű palackozóüzem beruházás további fejlesztéséről.

A Hell Energy Drink a legmodernebb technológiával felszerelt gyárába hamarosan megérkezik az újabb, immár PET palackok gyártására alkalmas gépsor, illetve rövid időn belül elkészül a gyár tőszomszédságában épülő logisztikai központ is, amely a különösen hátrányos helyzetű régió számára újabb több száz munkahelyet jelent majd.

Dr. Mengyi Roland a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke bizakodva tekint a jövő elé: példaértékű az a beruházás, amelyet a Hell Energy Magyarország Kft. valósított meg. Fontos beruházás Borsod-Abaúj-Zemplén megyének, mert olyan példát teremt, amely példán keresztül bizonyítani tudjuk, hogy a megyében a befektetők és a beruházók jó szívvel jöhetnek, nem csak azért mert itt óriásiak az ipari tapasztalatok, rendelkezésre áll a szükséges munkaerő, hanem azért is mert pénzügyi szempontból is ideális döntés, hogy borsod megyébe gyártó és termelői kapacitást hozzanak vagy bővítsenek.

Nem utolsó sorban azért is fontosak az ilyen beruházások, mert a Megyei Önkormányzat, – mint a munkahely teremtésért a területfejlesztésért és gazdaságélénkítésért felelős területi önkormányzat –  pontosan ilyen fejlesztéseket és vállalkozásokat keres, amelyek- nem elég, hogy dinamikusan fejlődő, fiatal csapat – több száz embert tudnak foglalkoztatni. Napjainkban Magyarország  újraiparosítása zajlik és egy magyar cég az, aki jó példával tud elöl járni. Ezért rendkívül fontos, hogy vannak ilyen példák. – mondta a Megyei Közgyűlés elnöke.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek