2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon. Az E-lakáspályázat keretében 35 ingatlan találhat gazdára

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon. Az E-lakáspályázat keretében 35 ingatlan találhat gazdára

A Covid-19 járvány okozta nehéz körülmények miatt még 2020. tavaszán, az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság a Miskolc Holding informatikusaival közösen, egy elektronikus rendszer létrehozásával kínáltak megoldást a miskolciaknak arra, hogy a lakásokra jelentkezők a veszélyhelyzet keretei között személyes ügyintézés nélkül is egyszerűen és gyorsan nyújthassák be pályázatukat.

 Május 3-án újabb 35 önkormányzati bérlakás bérbeadását indítja el cég. A pályázatra kiírt lakások közül 14 piaci elven, míg 21 költségelven kerül bérbeadásra. A pályázók a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően léphetnek be az e-pályázat rendszerébe, ahol a feltöltött pályázati kiírás, fényképek és műszaki dokumentációk alapján nyerhetnek információt a meghirdetett lakások állapotáról, a fizetendő bérleti díjakról, a felújítási költségek bérbeszámításának lehetőségéről, valamint a szerződéskötés feltételeiről. A kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó dokumentumok csatolására nincs szükség, azokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A pályázati kiírásban szereplő lakások közül – pályázati formánként – legfeljebb 3 lakásra nyújtható be pályázat, azaz egy pályázó egyszerre 3 piaci és 3 költségelvű lakásra pályázhat. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok 2021. május 3.  8.00 órától 2021. május 17.  16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb 2021. július 16. napjáig kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek:

70/705-6230 ; 70/658-3396; 70/430-8681

e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek