2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Perspektívák és lehetőségek

A Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Bereg-Kárpátok Határmenti Ipari Park – perspektívák és lehetőségek” címmel rendezvényt szervez Miskolcon.

A találkozón a Kárpátaljai Befektetési, Innovációs és Fejlesztési Ügynökség mutatja be a magyar-ukrán határ mentén kialakításra kerülő ipari park projektet, a benne rejlő lehetőségeket a magyar és az ukrán vállalkozások számára.   Matvej Kadar, a Kárpátaljai Befektetési, Innovációs és Fejlesztési Ügynökség igazgatója, és Mihail Nagorkin befektetési projektmenedzser, tart előadást, szerdán 14 órakor.
A rendezvényt megtiszteli jelenlétével Őexc. Yurii Mushka úr, Ukrajna Rendkívüli és Meghatalmazott Nagykövete és az ukrán nagykövetség munkatársai. A rendezvényt minden olyan vállalkozás és szervezet képviselői számára ajánlják a szervezők, akik érdeklődnek az ukrán piaci lehetőségek iránt, nyitottak a magyar-ukrán határ két oldalán létrejövő ipari park által nyújtott lehetőségekre, tervezőként, kivitelezőként, ingatlanfejlesztőként, esetleg beszállítóként vagy potenciális beruházóként érdeklődnek a projekt iránt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…