2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Pénz, de honnan?

A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019

Piac & Profit roadshow kkv-döntéshozóknak és önkormányzatoknak
Miskolc (Észak-Magyarország Régió)
Időpont: 2019. Február 28. (csütörtök) 9.30–14.00
Helyszín: Miskolc, Hotel Pannonia Konferenciaterme (3525 Miskolc, Kossuth utca 6.)

Több ezer milliárd forintot kell kiosztani még az idén!  
Ne féljünk a visszatérítendő támogatásoktól, olcsó hitelektől sem!
A konferencia térítésmentes, csak előzetes regisztráció szükséges!

Miről szólunk?

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. Az önkormányzatok számára is megnyílik a 100 % támogatottságú Magyar Falu Program.
Még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.
A Piac & Profit Pénz, de honnan? roadshowja idén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink a legkompetensebb előadó szakértőkkel.

A szünetekben személyes konzultáció az előadókkal!
A részvétel térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött! Teljes ellátás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum