2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Közel 200 nyitott pozíció

Idén is növeli magyarországi munkavállalóinak számát a Bosch csoport

A Bosch több állásbörzén várja az érdeklődőket a következő hónapokban
Létszámbővítést tervez a Bosch két miskolci gyárában, Hatvanban és Budapesten is

A Magyarországon 9 leányvállalattal jelen lévő Bosch csoport 2014-ben azt tervezi, hogy tovább bővíti magyarországi munkavállalói létszámát. A Bosch tavaly novemberben jelentette be, hogy 2014 második felétől a svájci Solothurnból Miskolca telepíti a faipari elektromos szerszámok gyártását, valamint fejlesztésének egy részét. Ennek köszönhetően 2016 végéig összesen 320 új munkahely jön létre a gyárban, az első nyitott pozíciók ennek köszönhetően már 2014-ben megjelennek. A miskolci autóipari gyárban is kismértékű létszámbővülés várható az idén a korábban megkezdett, 2014-ben is folytatódó beruházások eredményeként. Ennek része, hogy a cégcsoport ide telepíti át az önindítógyártás egy részét németországi, hildesheimi gyárából.
A Bosch célja, hogy a hatvani gyár – amely a cégcsoport autóelektronikai üzletágának legnagyobb gyártó központja a világon – továbbra is megtartsa vezető szerepét. A közel maximális kapacitáson működő gyárban a hatékonyság növelése érdekében kisebb átszervezés is lesz, amelynek köszönhetően 2014-ben is növekszik az itt dolgozók száma. Mindezek mellett a Budapesti Fejlesztési Központ dinamikus, több éve tartó fejlődése is további létszámbővülést feltételez; a kutatóközpont munkatársai közé hamarosan megérkezik az 1000. fejlesztőmérnök.

A Bosch a következő bő két hónapban több állásbörzén is jelen lesz, hogy munkatársakat toborozzon és információt nyújtson az érdeklődőknek – mondta Nagy Anikó, a magyarországi Bosch csoport országos humán erőforrás igazgatója. A Bosch már az év első, nagyobb állásbörzéjén ott lesz az Óbudai Egyetemen: a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon, február 18-án a Tavaszmező utcában, illetve a Neumann János Informatikai Karon, február 19-én, a Bécsi úton. Az álláskeresők a február 26-27-i HVG Állásbörzén, a március 5-6-i Karrier Expon a Budapesti Corvinus Egyetemen, illetve a március 12-13-i Műegyetemi Állásbörzén is találkozhatnak a Bosch-sal. Nagy Anikó elmondta: a Műegyetemen 170 nyitott pozíció közül válogathatnak az érdeklődők. Ott lesz a Bosch a gödöllői Szent István Egyetem és a Miskolci Egyetem állásbörzéin is, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre. Március 3-án a Corvinus Kinizsi Kollégium Africafe Klubjában interaktív cégprezentáción ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Bosch csoport magyarországi telephelyeivel, és beszélgethetnek a vállalatot képviselő munkatársakkal. „Kollégáim hasznos információkkal járulhatnak hozzá többek között egy ütőképes önéletrajz megírásához, a bátrak akár egy villáminterjún is próbára tehetik tudásukat”– mondta Nagy Anikó. A Műegyetemi Állásbörzét megelőzően, a You Meet Industry programsorozat keretében a Bosch március 10-én a Schönherz Kollégiumba várja az érdeklődőket. A tavasz utolsó karriernapját a Szent István Egyetemen 2014. április 1-jén tartja a cég.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek