2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Hasznos eszközök a fürdőszoba felújításához

Az év elején útnak indult az ország történetének egyik legkomplexebb otthonteremtési projektje. Ennek köszönhetően az állam vissza nem térítendő támogatással próbálja segíteni a családokat. Lehetőség van az otthont szépíteni, bővíteni, de akár korszerűsíteni is.

Mindegyik folyamathoz szükség lesz azonban pár hasznos eszközre. De vajon melyek ezek a kellékek, amik elengedhetetlenek a fürdőszoba felújításához? Ebből a cikkből minden kiderül!

A fürdőszoba felújításának koncepciója

Ki ne vágyna egy stílusos és kényelmes fürdőszobára, ahol minden illik mindenhez? Ehhez azonban nincs szükség hatalmas tervezésekre, illetve vásárlásokra. Elegendő egy alapgondolat, amely meghatározza a helyiség jellegét. Ebben nagy segítségre lehetnek a Mozaikkerámia webshop járólapjai, de akár a Ravak termékcsaládok, illetve a különböző szaniterek és bútorok egyaránt. Ezek segítségével szinte bármilyen fürdőszobát könnyedén megtervezhetünk, kialakítva egy igazán harmonikus enteriőrt.

Amennyiben elakadás történik, érdemes körbenézni a RAVAK komplett fürdőszobai megoldásai között. Itt akár kis alapterületű helyiségekhez is találhatunk megfelelő kiegészítőt.

A webáruházban nyolc fürdőszobai koncepció közül választhatjuk ki a tökéletes darabot. A termékcsaládokat a szakemberek gondosan és aprólékosan tervezték meg, így alkotva egy maximális összhangot a termékek között.

Konfigurátor kiválasztása

Számos gyártó készít általános méretű zuhanykabint, ám előfordulhat, hogy a helyiség lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy egy ekkora gyártmányt szereljünk be. Ekkor jöhetnek szóba a konfigurátorok, amik segítségével gyerekjáték az egyedi méretű, szélességű és mélységű zuhanykabinok megtervezése. Érdemes ezeket is kipróbálni, hiszen ezeknek köszönhetően pillanatok alatt a saját elképzeléseinknek megfelelően tervezhetjük meg a kiegészítőt.

Zuhanyfolyóka megrendelése

Amennyiben a felújítás során tálca nélküli zuhanyt választunk, akkor szükség lesz egy zuhanyfolyókára. Ebben az esetben érdemes körbenézni akár a Mozaikkerámia kínálatában is, hiszen itt még telepítési segédletet is találhatunk. Ez hasznos információkkal, képekkel és adatokkal támogatja a megfelelő padlóburkolat lejtésének megtervezését.

Ezeknél a változatoknál nagyon fontos, hogy a burkolat minden irányból minimum 1%-ot lejtsen a zuhanyfolyóka irányába. Ha ezt nem tartjuk be, akkor a víz könnyen megállhat a tér több részén is. Ennek hátránya, hogy a fugák elszíneződhetnek, vagy akár el is foltosodhatnak. Egy zuhanyfolyóka azonban praktikus megoldás lehet abban az esetben, ha kis térrel rendelkezünk, vagy nem túl nagy költségvetésünk van a felújításra. Egy ilyen változat ugyanis nem igényel nagy beruházást, hiszen nincs szükség zuhanykabinra, amelynek összege jóval magasabb is lehet. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…