2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Öltözz csinos és kényelmes viseletbe otthon nappalra és éjszakára is

Öltözz csinos és kényelmes viseletbe otthon nappalra és éjszakára is

Az átlagosnál jóval több időt töltve otthonunkban jogosan merül fel az igény arra, hogy az öltözékünk ne csak kényelmes, de csinos is legyen. Majdnem úgy, mint amikor elmegyünk otthonról, összehangolva az öltözékünk színeit, stílusát.


A spanyol Desigual márka az utcai viseleten túl az otthoni ruházkodáshoz is többféle darabot kínál. Fő jellemző az otthoni holmik esetében is a vidám, színes mintázat és egyediség. Erre egy hölgynek akkor is szüksége van, amikor az otthoni életmódra kell berendezkedni.

A fő szempont a kényelem

A vagány színek, változatos minták – melyek a Desigual ruhák fő ismérvei – mellett az otthoni viselet kiválasztásánál a kényelem és anyagválasztás legalább annyira fontos. Kevésbé gyűrődő, természetes pamutból készült ruhadarabokat viselünk szívesebben, mivel az otthoni munkavégzésen túl a gyerekek is igénylik a társaságunkat és a háztartási feladatokra is több időt kell szánni.

A legpraktikusabb, ha házi nadrágot választasz, ami jóval túlmutat a néha unalmasnak vagy elcsépeltnek tűnő tréningnadrágokon. Ezek a házi nadrágok nem csak kényelmesek, hanem csinosak és nőiesek is.

Fantasztikus virágmintás, csíkos és kockás fazonokkal dobhatod fel az otthoni ruhatárad. Ha szívesen merészkedsz távoli tájakra – legalábbis képzeletben -, akkor a dzsungelre emlékeztető afrikai mintákkal könnyen megteheted az otthon kényelmében és biztonságában.

Összehangolt öltözet

Íratlan szabály az öltözködésben, hogy a jó megjelenés titka a részletekben rejlik. Ez igaz az otthon töltött idő alatt viselt ruhaneműre is, legyen szó egy hétvégéről vagy a hétköznapokról.

A színek, minták és fazonok összhangjának a kényelmes, otthoni kuckózós vagy épp dolgozós időszakban is fontos szerep jut. Nem elsősorban a külvilág miatt, hanem azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és a ruháidban az otthon falai között is.

Mivel a Desigual ruhák mintázata karakteresebb, így ha ebből a márkából választasz, különösen figyelj a minták összhangjára. Ha a kiszemelt házi nadrág vagány színekben pompázik, akkor szolidabb színű és kevésbé mintás felsőt válassz. És fordítva is igaz, a kedvenc, virág- vagy mandalamintás felső is jobban fog érvényesülni, ha egyszínű nadrágot viselsz hozzá.

Virágos mezőbe burkolózva éjszakára

Az éjszakai pihenésre fordított idő mindig megtérül, a szervezetnek szüksége van a nyugodt és pihentető alvásra. Nem mindegy azonban, hogy milyen érzést nyújt az ágynemű és a hálóruha, amit viselünk.

A pamut és flanel alapanyagokból készült ruhába jólesik belebújni, a bőr számára is természetes érzetet kelt. A hűvösebb, tavaszi éjszakákon vagy a meleg nyári éjjeleken viselt hálóruha mintázata legyen olyan, mintha egy virágos mezőn járnál. Hozzáképzelve az illatot és a madárcsicsergést minden adott a feltöltődéshez./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek