2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Elkezdődik a Gimnázium infrastruktúra fejlesztése

Szeptember 16-án nyitották meg a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola „Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Mezőkövesd Város Önkormányzata által fenntartott intézményekben” című projektjét.
A TIOP – 1.1.1-07/1-2008-0097  számú, az ESZA által 100 %-ban finanszírozott pályázat keretében pályázatban a kedvezményezett Mezőkövesd Város Önkormányzata, mint gesztor 77.191.134 Ft összeget nyert a társulás iskoláinak informatikai fejlesztésére. Ebből nettó 61.752.955 Ft értékű eszközbeszerzést valósíthat meg, szállítói finanszírozásban.
A projektben a Mezőkövesdi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat minden mezőkövesdi és vidéki tagintézménye, (Bárdos Lajos Tagiskola, Szent Imre Tagiskola, Mező Ferenc Tagiskola, Eltérő Tantervű Tagozat, Szabó Zoltán Tagiskola, a bükkzsérci Ódorvár Tagiskola, a cserépfalui Hórvölgye Tagiskola), a Széchenyi István Szakképző Iskola és a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola vesz részt.
A beruházás keretében 62 darab iskolai számítógépet, 49 darab – interaktív táblát, notebookot, projektort tartalmazó – tantermi csomagot, egy alkalmazás-szervert, a szerverhez szükséges szoftvert, hat darab szavazó csomagot, 8 darab WIFI csomagot, 20 darab SNI I (nagyothalló) csomagot, egy darab SNI V (mozgássérült) csomagot vásárolnak meg majd az iskolák számára.
Az eszközbeszerzés mellett a pályázat révén a tantermi csomag használatához 62 fő 2X4 órás oktatásban részesül.
A informatikai infrastruktúra bővítését, fejlesztését célzó projekt lezárásának várható ideje 2011. november 30-a.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kilencmilla kódokból
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket. A gyanús, ületszerűnek tűnő profil…

További cikkek