2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Az idén 10 éves HELL „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában elnyerte a MagyarBrands díjat!

Az idén 10 éves HELL „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában elnyerte a MagyarBrands díjat!

 Az idén tizedik születésnapját ünneplő HELL ismét elnyerte a MagyarBrands díjat. Idén először immár három kategóriában díjazta a szakmai bizottság a márkákat, melyek közül a HELL a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában részesült elismerésben. A száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalat terméke, a HELL energiaital kizárólag hazai munkaerő alkalmazásával készül és mára már több mint 40 országban elérhető.
A MagyarBrands Szakértői Bizottsága már hetedik éve díjaz olyan magyar vonatkozású márkákat, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) alapján a HELL igazi magyar márkának számít. Minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP fogyasztói márkák egyike legyen.
Egyre több magyar fogyasztó számára fontos, hogy az általuk megvásárolt termékekkel hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, melyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. „A HELL az elmúlt tíz évben világmárkává nőtte ki magát és bebizonyította, hogy 100 százalékban magyar cégként is lehet komoly nemzetközi sikereket elérni. Emellett a folyamatos beruházásoknak köszönhetően, nemcsak a magyar gazdaság fontos szereplője, de a munkahelyek teremtésében is élen jár. A hazai és számos nemzetközi piacon betöltött vezető pozícióját évről évre azzal tudja megőrízni, hogy elkötelezett a magas minőség és az innováció mellett, így újabb és újabb ország piacán válhat meghatározó szereplővé a közeli jövőben. A MagyarBrands díj többek között ennek a munkának is a méltó elismerése” – értékelte a díj elnyerését Pantl Péter, a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketingigazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum