2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gasztro
  • »
  • Halkolbászt és szarvaskolbászt is töltöttek a IV. Kolbásztöltő versenyen Gödöllőn

Halkolbászt és szarvaskolbászt is töltöttek a IV. Kolbásztöltő versenyen Gödöllőn

Negyedik alkalommal rendezték meg a gödöllői piaccsarnokban a Kolbásztöltő versenyt, ahová az idén 12 csapat nevezett. A kiírás szerint minden csapatnak csípős és csemege kolbászt kellett vinnie a zsűri elé, és a közönség szavazatára is lehetett pályázni.

 

 

 

 

A kolbászkedvelők kóstolhattak különleges gímszarvas kolbászt is, amelyet a gödöllői Lokálpartióták csapata töltött, mint megtudtuk Bajkó Norbert alpolgármester ejtette el a vadat. Ami azonban még különlegesebb volt az a Burger csapat kétféle halkolbásza, amelyek harcsából készültek. Az egyik paprikás a másik pedig mediterrán ízesítést kapott, s juhbélbe töltötték. A recept titkos hozzávalóit sajnos nem sikerült megszereznünk, de hatalmas sikert aratott a gourmet közönség körében.

A csapatok szerte az országból érkeztek, – Szadáról, Békésből, Okányból, Pestről – a jó hangulatról cigányzenekar gondoskodott, no meg a csikósok és a Búsók. A megérdemelt díjakat Gémesi György, polgármestertől vehették át a versenyzők.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum