2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Ismét főzőkanállal „bizonyítottak” az erdészek

Eredményesen szerepeltek az ÉSZAKERDŐ Zrt. csapatai az elmúlt hétvégén, a XII. Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyen, Széphalmon.

A gasztronómiai fesztivál vadász kategóriájában a Hegyaljai Erdészeti Igazgatóság gárdája a második helyet szerezte meg. Bakosné Tarnóczi Krisztina, az erdőgazdaság Háromhutai Vendégházának szakácsa irányításával vaddisznó orjalevest készítettek, derelyetésztába töltött vajas rókagombával. Főételként pedig tokaji aszúban pácolt, kakukkfüves szarvas hátszínt szolgáltak fel, szőlőmártással és kapros túróval töltött puliszkával. A verseny harmadik helyén a Hegyközi Erdészeti Igazgatóság csapata végzett. Ők csülökkel ízesített vaddisznópörköltet főztek, itt Haluska Zoltán, kerületvezető erdész volt a főszakács.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…