2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 356 HUF
1 GBP 416 HUF

Boszorkány máglya

Boszorkány máglya hozzávalók:

Hozzávalók:
– 16 db babapiskóta
– 3 dl tej
– ízlés szerint vanília cukor és porcukor
– 25 dkg gesztenye massza
– cukrozott tejszínhab
– 1 tábla étcsokoládé

 

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hozzávalók: 40 dkg liszt 25 dkg Rama margarin 2 dl tejföl 3 dkg élesztő 15 dkg reszelt sajt (a tésztába) 3 teáskanál só A tetejére: 1 tojássárgája re…

További cikkek

Tíz új, szív alakú kupakgyűjtőt helyeztünk ki Miskolcon, a helyi önkormányzati képviselőkkel összefogva. Az összegyűjtött kupakokkal egyrészt rászoru…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum