2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Boszorkány máglya

Boszorkány máglya hozzávalók:

Hozzávalók:
– 16 db babapiskóta
– 3 dl tej
– ízlés szerint vanília cukor és porcukor
– 25 dkg gesztenye massza
– cukrozott tejszínhab
– 1 tábla étcsokoládé

 

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Meggyes-csokis muffin
Hozzávalók: 30 dkg liszt 8-9 dkg sütőmargarin 9 dkg kristálycukor 1 csomag sütőpor 1 csipet só 1 tojás 1 üveg magozott meggybef…
Házi Sport szelet
Hozzávalók:   A tésztához: 37 dkg liszt 17 dkg porcukor 4 dkg margarin 3 ek kakaó 1 egész tojás 1 kiskanál szódabikarbón…
Kókusz golyók
Hozzávalók: 50 dkg háztartási keksz 10 dkg vaj 2 evőkanál kakaó 20 dkg porcukor 1 csomag kókuszreszelék meggybefőtt leve egy ka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum