2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Boszorkány máglya

Boszorkány máglya hozzávalók:

Hozzávalók:
– 16 db babapiskóta
– 3 dl tej
– ízlés szerint vanília cukor és porcukor
– 25 dkg gesztenye massza
– cukrozott tejszínhab
– 1 tábla étcsokoládé

 

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túrógombóc
Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró 12 dkg búzadara 3 tojás mazsola tejföl zsemlemorzsa vaj cukor só Elkészítés: Az elmorzsolt túrót alap…
Kinder szelet
Hozzávalók: Tészta: 20 dkg porcukor 5 dkg margarin 2 db tojás 2 ek. kakaó 2 ek. méz 40 dkg. liszt 1 kiskanál szódabikarbóna …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum