2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Segíts megtalálni a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit!

Segíts megtalálni a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit!

–    A jótevők nevezését július 26-ig várják

A mai felgyorsult világban nagyon ritka, de annál nagyobb örömet okoz az önzetlen segítségnyújtás, főleg ha az embernek támogatásra van szüksége. Ismersz olyan jótevőt, aki mellrákkal diagnosztizált nők számára nyújt valamilyen módon segítséget? Ha igen, akkor nevezd a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei pályázatra, és add meg neki az esélyt arra, hogy tevékenysége 1 millió forintos támogatásban részesüljön.
A mellrákban érintett nőknek gyakran egyedül kell megküzdeniük a betegségükkel, ezért a környezetük által nyújtott támogatás hatalmas erőt adhat nekik a mindennapi küzdelmükben. Az AVON és a Marie Claire által közös pályázatának az alapötlete is innen ered, amelyben a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit keresik, akik törődéssel, támogatással hozzájárulnak azérintettek életminőségének javításához és ezáltal  akár a gyógyulásukhoz is. Rengeteg módon lehet másoknak segíteni, lelki támogatással, odafigyeléssel, bevásárlással, ingyen szolgáltatások biztosításával, a lényeg, hogy valamilyen módon hozzájáruljunk az illető jólétéhez.  
Hogyan lehet nevezni? Bárki nevezheti a környezetében élő hétköznapi hőst. Csupán annyit kell tenni, hogy maximum egy oldalban összefoglalja az általunk ismert jótevőnek tevékenységét, és a Jelölt hozzájáruló nyilatkozatát elküldi a sajto@avon.hu email címre 2018. július 26., éjfélig.
A beérkezett nevezések közül egy öt főből álló szakmai zsűri választja ki azt a három nyertest, akik részesülnek az 1 millió forintos támogatásban.
A pályázat további részleteiért látogass el az alábbi honlapra: https://avononline.avon.hu/palyazat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…