2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Nyári forma

Nyári forma

Nyári formaBíró Ica: Tavasszal, vagy nyár előtt, először szerintem a méregtelenítésre kell koncentrálni. Sok minden jó, a friss, zöld gyümölcsök, akár a savanyított káposzta – az nagyon erősen kipucolja az ember emésztő rendszerét. Savanyú káposzta napot is lehet akár tartani, de nagyon jó a csalán tea is. Fűszerek is vannak, amik elősegítik a méregtelenítést, és hozzá segítik a szervezetet, hogy megszabaduljon a lerakódott feleslegektől. Jobb lesz az emésztés, és az egész szervezet felüdül. Általában méregtelenítéskor száműzzük egy bizonyos ideig a húst, és inkább a könnyebben emészthető ételeket favorizáljuk.

 

Mozgással kapcsolatban, tulajdonképpen nem lenne baj, ha legalább kétnaponta valami kis mozgás összejönne. Természetesen a jógától a chi kung-ig, sokféle energetizáló gyakorlat van, amelyeket ajánlok a hölgyek figyelmébe, de a futás, biciklizés is – ki mit tud csinálni – mindenképp helyre hozza a fizikai állapotot, az izmok tónusát, és természetesen égeti a zsírt.

Az első lépés mindig egy picit nehezebb, de ha meg van az elhatározás, nekifog az ember, akkor tulajdonképpen a második-harmadik nap után, már szinte vágyik rá. Fejben dől el minden. Én meditálással is rá szoktam egy kicsit hangolódni, vizualizálom, hogy milyen szeretnék lenni, ez ad egy erőt, motivációt. Az is jó, ha van, aki miatt, vagy akivel együtt csinálja az ember, az igencsak lelkesítő, és nagy lelki erőt ad. – vélekedett Bíró Ica.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…