2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Fogászati szűrésből családi program

Újabb állomásához érkezett a PreFog szűrőprogramja. Február 26-án, szombaton újra megrendezésre kerül a PreFog – Prevenciós Fogászati Szűrőprogram szűrőnapja, ahol a szervezők fogászati kontrolvizsgálattal és színes programokkal várják a résztvevőket. A vizsgálat során a páciensek egyénre szabott fogápolási tanácsokat kapnak, valamint igény szerint régi amalgám töméseiket is ingyen kicserélik a klinika szakértői.

A sikeresen lebonyolított januári szűrőnap után újra zsibongással és élettel telik meg a XII. kerületi fogászati klinika. Az előző szűréshez hasonlóan nagy szeretettel várják a gyermekeket és a felnőtteket a szervezők az eseményre, ami a megszokott frusztráló fogászati látogatásoktól eltérően, egy felüdítő szombati családi programmá is válhat a résztvevők számára.

A szűrés egy röntgenvizsgálattal kezdődik, amit az alaposabb kivizsgálás miatt készítenek a program szakértői, ugyanis sok fogászati problémára ily módon derülhet a legjobban fény. Ezt követi egy rutinvizsgálat, amely során személyre szabott prevenciós tanácsokat kapnak a résztvevők.

Amíg a szülők a kontrollvizsgálaton vesznek részt, addig a gyermekek miatt sem kell aggódniuk, ugyanis számukra lufi hajtogatók kedveskednek különböző figurák elkészítésével, illetve a rendelő felkészült csapata mutatja be nekik a helyes fogmosás mozdulatait. A helyszínen fogkrémet és fogkefét is kapnak majd a látogatók, így nem szükséges aggódni a fogak tisztaságáért azoknak sem, akik útközben megéheznek vagy a rendezvényen felszolgált aprósüteményből falatoznak.

A szombati ingyenes szűrőnapot a Danubius Dental fogászati rendelő épületében rendezik meg, amit a Fehérvári útról (Bocskai út) induló 53-as busszal lehet megközelíteni. A klinika a buszjárat végállomásától nem messze található, pontos címe: 1124 Budapest, Fodor utca 140. (a Farkasréti temető mögött, a Hóvirág utca végén, a körforgalomnál).

Azoknak, akiknek nehéz megközelíteni a XII. kerületi helyszínt, lehetőségük van igénybe venni a Moszkva térről induló, ingyenes kisbuszt, amely minden egész órakor indul a rendelő irányába, illetve minden óra 30 perckor indul vissza a Moszkva térre. A kisbuszok könnyebb megtalálása érdekében a Metró kijáratánál és a téren hostess hölgyek fogják segíteni az oda érkezőket az eligazodásban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek